OVER ONS

Basaran Autoschade is een modern en ambitieus autoschadeherstelbedrijf en ons bedrijf heeft al jaren kennis en ervaring in schadeherstel van onder andere personenauto’s en lichte bedrijfsvoertuigen.

Van schade aangifteformulier tot het verzorgen van rechtstreekse financiële afhandeling met de verzekering of leasemaatschappij en het inzetten van vervangend vervoer is bij ons de normaalste dagelijkse gang van zaken. De perfecte werkplaatsrouting zorgt ervoor dat uw auto snel het schadeproces doorloopt zodat uw auto weer spoedig klaar is.

Basaran Autoschade is opgericht in 2010 door Soner Basaran en  Taner Basaran. In het bedrijf werken 5 medewerkers die dagelijks het hele schadeproces in orde maken.

Milieu, veiligheid en kwaliteit
Milieu staat bij Basaran Autoschade hoog op het lijstje. Wij vinden een prettige leefomgeving voor iedereen net zo belangrijk als ieder ander. Daarom werken we met milieuvriendelijke producten en apparatuur. Zo spuiten we met autolak op waterbasis wat minder belastend is voor het milieu. Daarnaast zorgen we er voor dat plastic, papier en schadelijke stoffen worden gerecycled.

Ook is in het bedrijf veel aandacht besteed aan de veiligheid van het personeel, alle werknemers hebben alle voorzieningen die nodig zijn om optimaal veilig te kunnen werken en die voldoen dan ook aan alle arbo eisen.
Basaran Autoschade stelt hoge eisen aan kwaliteit. Zorgvuldig en hoogwaardig schadeherstel van de auto staat bij ons voorop. Je laat je auto herstellen door de specialist binnen de autoschadeherstelbranche en dan ga je ervan uit dat deze reparatie goed gebeurt.

Deze verwachting willen wij graag vervullen. Mocht de reparatie onverhoopt uitlopen dan laten wij je dat meteen weten. Maar we geven je ook graag uitgebreide informatie over de uitgevoerde reparatie. Alleen als u tevreden bent, zijn wij het ook. Hoe tevreden onze klanten over ons zijn, dat meten wij voortdurend.

Kwaliteitszorgsysteem
Basaran Autoschade is ISO-gecertificeerd. (NEN-EN-ISO 9001:2008) Het bezit van dit kwaliteitscertificaat duidt op een goed gedocumenteerde en gecontroleerde bedrijfsvoering. Risico’s op het gebied van veiligheid, gezondheid, welzijn en milieu brengen we in kaart en beheersen we met behulp van een zorgvuldige risico-inventarisatie.

Back to top